Home ‹ تالار گفتگو فارکس ‹ اندیکاتورها و کندل شناسی ‹ چک لیست چیست؟نایل فولر ‹ پاسخ به: چک لیست چیست؟نایل فولر
-
سوالات مدیریت پول و تجارت:
۶. آیا من میزان ریسک سرانه (۱ ر)را میدانم؟
اگر یک مقدار ریسک از پیش تعیینشده نداشته باشید که در آن (۱ R = دلار)، شما احتمالا پول را به عنوان یک تاجر تبدیل نکنید. شما باید بنشینید و مشخص کنید که چند دلار یا پوند یا هر چیز دیگر، شما میتوانید به طور واقعبینانه خرید کنید. این مقدار را به طور بالقوه ۱۰ تا ۲۰ بار در یک ردیف از دست بدهید و همچنان از نظر مالی و روحی پایدار باشید. من همیشه به تجار میگویم که یک کار ساده انجام دهندآزمون خواب برای ریسککه در آن به توانایی خود برای فراموش کردن شغل و خواب خود دست مییابند و به راحتی تعیین میکنند که آیا آنها ریسک سلامتی خود را به خطر میاندازند یا نه.۷. آیا من به درستی از اندازه پست استفاده کردم؟
آیا شما اندازه موقعیت صحیح را به تجارت اعمال کردهاید؟ این مساله با سوال شماره شش در بالا همراه است. اگر اندازه تعیین مکان را درک نمیکنید، لطفا مقاله مرا بخوانید.پاداش ریسک و تعیین موقعیتتا بیشتر یاد بگیریم. اما برای بیان خلاصه، تعیین اندازه موقعیت به معنی تنظیم تعداد زیاد مقدار (اندازه موقعیت شما)برای برآورده کردن مقدار ریسک ۱ R برای هر تجارت در هنگام در نظر گرفتن محل توقف توقف شما است، که در مورد بعدی صحبت خواهیم کرد. همیشه مشخص کنیدتوقف جایگذاری دست از دست دادنقبل از اندازه موقعیت. برای هر تجارتی ریسک میکنید باید همین کار را بکنید. شما بهترین مکان برای دست دادن را پیدا میکنید تا به تجارت فرصت خوبی برای کار کردن بدهید (خیلی نزدیک توقف نکنید)و سپس اندازه موقعیت خود را برای مواجهه با ریسک ۱ R تنظیم میکنید.