Home ‹ تالار گفتگو فارکس ‹ اندیکاتورها و کندل شناسی ‹ ۷ نوع حمایت و مقاومت که باید بدانید چیست؟ نایل فولر ‹ پاسخ به: ۷ نوع حمایت و مقاومت که باید بدانید چیست؟ نایل فولر
-
کاربر ناشناس
کاربر خارج شده از سایت (مهمان)شهریور ۲۸, ۱۳۹۷ در ۳:۰۸ ب.ظسطوح مقاومت و مقاومت پویا
سپس، بیایید در مورد پشتیبانی پویا و سطوح مقاومت صحبت کنیم. منظور من از پویایی سطح در حال حرکت، به عبارت دیگر، میانگین متحرک است. یک میانگین متحرک با توجه به آنچه که قیمت انجام میشود بالا و پایین میرود و شما میتوانید آن را تنظیم کنید تا تعداد معینی از بارها و بارها را در نظر بگیرید.قالبهای مورد علاقه شخصی من عبارت است از ۲۱ و ۵۰ دوره یا EMA و یا میانگین متحرک نمایی. من دوست دارم از آنها در اینترنت استفاده کنمچارچوب زمانی چارتبیشتر آنها میتوانند در چارت هفتگی نیز مفید باشند. این ema برای شناسایی سریع روند بازار و پیوستن به آن روند خوب هستند. ما میتوانیم برای تست میانگین متحرک بعد از شکستن بالا یا پایین آن را ببینیم، و سپس نگاهی به داخل یا نزدیک آن میانگین متحرک میاندازیم. در حالت ایدهآل، بازار با تست کردن سطح و بالا بردن قبلا، خود را ثابت خواهد کرد، سپس میتوانید به آن مسیر دوم مراجعه کنید.
در اینجا نمونهای از محاسبه ۵۰ دوره برای شناسایی یک روند نزولی و همچنین یافتن نقاط ورودی در داخل آن آورده شدهاست. به طور ایدهآل، ما به دنبال یک ساعت ۱، ۴ ساعت یا هر روز خواهیم بود.سیگنال فروش عملیات قیمتبا نزدیک شدن قیمت یا برخورد به آن سطح در یک روند نزولی مثل این …